UN NOU CAKE SHOP GRACE COUTURE CAKES S-A DESCHIS ÎN PIAȚA DOROBANȚI NR. 5

[pb_lay_raw]

Grace Couture Cakes, brandul care a introdus în România conceptul de prăjituri ”couture”, a deschis cel de-al doilea Cake Shop din București în Piața Dorobanți nr. 5. Lansarea noii locații marchează 5 ani în care atelierul a îndulcit mii de evenimente private și corporate.

[/pb_lay_raw][pb_lay_one_full][pb_layb_one_full type=”Simple”][advancedscroller settings_contentwidth=100% settings_contentheight=auto][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][shortcode_dzs_li class=item-tobe] [/shortcode_dzs_li][/advancedscroller] [/pb_layb_one_full][/pb_lay_one_full][pb_lay_one_full][pb_layb_one_full type=”Simple”]
[/pb_layb_one_full][/pb_lay_one_full][pb_lay_one_half_one_half][pb_layb_one_half type=”Simple”]

“Am lansat Grace Couture Cakes în 2012, având un singur angajat, în anul următor 3, iar astăzi din echipa noastră fac parte 47 de oameni extraordinari, unii dintre cei mai buni din domeniu. Fiecare pas în dezvoltarea business-ului a venit cu noi provocări și noi lecții. Am învățat că nu există ”nu pot” și ”nu știu”, am învățat importanța identificării partenerilor potriviți și a consolidării echipei, dar și că este esențial să aduci mereu ceva nou, să inovezi și să privești cu realism piața și oportunitățile pe care ți le oferă. Sunt fericită și recunoscătoare în fiecare dimineață, când intru pe ușa atelierului și îmi dau seama că tot ce am visat pentru Grace Couture Cakes s-a împlinit. Sunt fericită când primesc feedback-ul celor care aleg prăjiturile noastre pentru evenimente și al invitaților lor, precum și al celor care descoperă cake shop-urile noastre din Băneasa Shopping City sau Dorobanți.”Alina Sudriu, Fondator Grace Couture Cakes.

[/pb_layb_one_half][pb_layb_one_half type=”Simple”]

[/pb_layb_one_half][/pb_lay_one_half_one_half][pb_lay_raw]
[/pb_lay_raw][pb_lay_raw]

DESPRE GRACE COUTURE CAKES

Lansat în anul 2012, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture, recunoscut pentru lansarea tendințelor din domeniul haute patisserie în România. Gamele proprii de dulciuri includ: Signature Cakes, Essential Cakes, Tartes Bar și Éclair Affair.

Dulciurile Grace Couture Cakes se găsesc în cele două Cake Shop-uri din Piața Dorobanți nr. 5 și din Băneasa Shopping City.

[/pb_lay_raw]