Tu ce îți dorești de la furnizorul tău de dulciuri?

Locație, flori, decoruri, temă, paletă de culori, meniu, wedding planner, tort, candy bar, muzică, fotograf.. sunt doar o parte din elementele nunții pentru care trebuie să iei decizii din momentul în care ai spus Da! și ai stabilit data nunții.

Alegerea furnizorilor este, pentru unele mirese (sau unele cupluri), care nu și-au setat dinainte lista de preferințe, una dificilă, chiar și atunci când sunt ghidate de un wedding planner. Iar în ultimii ani, furnizorii pentru evenimente speciale sunt tot mai mulți. Cum alegi dintre zecile de furnizori pentru fiecare din elementele de mai sus? Există cu siguranță unul perfect pentru tine și evenimentul tău, iar cel mai important este să simți în fiecare moment, înainte, în timpul și după eveniment, că ai făcut alegerea potrivită.

Este și cazul tortului și dulciurilor pentru nuntă.

”De ce ar alege cineva Grace Couture Cakes?” este una dintre întrebările pe care o auzim des, și la care ne răspundem, în primul rând nouă, cu sinceritate, pentru că ne ajută să fim mereu mai buni.

Încă de la început, în dezvoltarea produselor și serviciilor Grace Couture Cakes, am luat în calcul feedback-ul primit de clienți, nevoile reale ale acestora pentru evenimente (indiferent de tipul acestora) și provocările întâlnite în acest domeniu.

  • Folosim ingrediente naturale, proaspete, de cea mai bună calitate. Selectăm cu atenție furnizorii cu care lucrăm, testăm ingredientele înainte de a le include în rețetele noastre, asigurându-ne că facem mereu cea mai bună alegere pentru fiecare produs din portofoliu.
  • Deși este un produs de nișă, ne-am dorit însă un produs rafinat, care poate sta alături de dulciurile create de specialiștii de renume din întreaga lume.
  • Folosim tehnici artizanele în decorarea unor produse, dar produsele Grace Couture sunt departe de a fi ”tradiționale”.
  •  Acordăm o atenție deosebită decorului urmând tendințele internaționale, ce reflectă un stil rafinat, minimalist, în căutarea perfecțiunii formei și a finisajului.
  • Apreciem produsele home made, dar nu atunci când vine vorba de evenimente. Lucrăm într-un atelier propriu, profesional, utilat conform standardelor în vigoare, pentru a asigura siguranța și calitatea produselor noastre. Respectăm standardele legate de siguranța alimentelor.
  • Avem o echipă completă, precum și expertiza, experiența și logistica pentru a furniza dulciuri pentru orice eveniment, indiferent de amploare și locație. Livrăm torturi și candy bars oriunde în țară.
  • Oferim un serviciu de consiliere specializată și degustare, pentru alegerea dulciurilor perfecte. Consultanții noștri vă vor ajuta să alegeți compoziția și decorul, recomandându-vă cele mai bune produse în funcție de locație, vreme, temă, dar și cantitatea ideală, în funcție de numărul de invitați.
  • Oferim servicii de transport frigorific, precum și amenajare candy bar, respectând stilul evenimentului și tema aleasă.
  • Inovăm constant, în căutarea perfecțiunii gustului și a texturii. Ne mândrim cu fiecare lansare de colecție sau gamă.
  • Tratăm fiecare eveniment cu seriozitate și atenție maximă, indiferent de dimensiune și buget.

Tu ce așteptări ai de la furnizorul ales?