Travel Candy Bar

[pb_lay_raw]

Organizarea unui eveniment presupune foarte multă atenție acordată detaliilor mai ales când vine vorba despre prima petrecere a copilului tău. Pe lângă alegerea locație, a decorului, a părții de entertainment, unul dintre cele mai plăcute momente este reprezentat de alegerea candy bar-ului, masa plină de dulciuri care încântă văzul și gustul.

ALEGEREA TEMEI

Daca sunteți doi părinți care iubesc să exploreze, să călătorească și să descopere lucruri noi și vă dorinți ca aceste pasiuni să fie transmise și copilui, atunci tematica potrivită va fi cu siguranță travel. Alege elemente care să-i facă pe toți cei prezenți să simtă atmosfera relaxantă a unei vacanțe.

Grace Couture Cakes va completa această experiență cu dulciuri personalizate în cele mai mici detalii, inspirate din destinațiile de călătorie și din obiceiuri și culturi diverse.

Consultanții Grace Couture Cakes propun mixuri de prăjituri care să contribuie la crearea temei în cele mai mici detalii și să-i facă pe invitați să interacționeze direct cu povestea.

Propunerile specialiștilor sunt:

  • Macarons personalizate cu mesaj ”Voyageirs”
  • Cupcakes cu diverse arome și decorate cu elemente personalizate 3D (figurine din marțipan, bărcuțe, genți de voiaj, avioane
  • Eclere personalizate pe ciocolată belgiană cu mesaje sau imagini
  • Cakepops de ciocolată în forma planetei Pământ sau în forma unor obiective turistice
  • Pahare desert personalizate cu mesaj ”Tiramisu Business Class”
  • Piramide din căpșuni de ciocolată
  • Prăjituri personalizate din Gama Essentials cu arome intense și texturi surprinzătoare

TORTUL

Cel mai așteptat moment, venirea tortului, trebuie să păstreze tematica întregului eveniment și să fie delicios.

Strawberry & Tea, Mango Breeze sunt alegerile perfecte pentru tortul de botez: ușoare, fructate, din ingrediente naturale, completează orice meniu și pot fi personalizate așa cum îți dorești.

TORTURI SIGNATURE

Poți savura acum recomandările noastre în Cake Shop-ul Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City sau poți programa o întâlnire de consultanță și degustare, trimițând un e-mail pe adresa office@gracecc.ro

[/pb_lay_raw]