Termeni si conditii – custom shop

MELANGE CONCEPT SRL comercializeaza online alimente cf. art. 9 pct. 4 din OUG 99/2000. 

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate si a termenilor si conditiilor de mai jos.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de folosire prezentate in aceasta pagina, înainte de a folosi orice materiale, informatii, produse sau servicii prin intermediul www.gracecc.ro. Accesand www.gracecc.ro , va angajati sa acceptati, fara limitare sau calificare, toti acesti termeni si conditii de utilizare. Daca nu acceptati acesti termeni si conditii va rugam sa parasiti site-ul www.gracecc.ro. Prin folosirea, vizionarea, transmiterea, retinerea, stocarea si / sau utilizarea site-ului, a serviciilor sau a functiilor oferite în sau de site, sau a continutului site-ului, în orice modalitate, dumneavoastra sunteti de acord cu fiecare dintre termenii si conditiile prezentate în continuare, si renuntati la orice drept de a reclama ambiguitate sau eroare în prezentul Acord.

Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site

GRACE – couture cakes este marca inregistrata la O.S.I.M. sub certificatul de inregistrare a marcii nr. 135740.

Intregul continut al site-ului gracecc.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Companiei si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Companiei a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Conform legii drepturilor de autor, daca sesizati incalcarea anumitor drepturi intelectuale va rugam contactati-ne la adresa office@gracecc.ro.

Acest Site, inclusiv fiecare dintre modulele sale, este proprietatea inregistrata a Grace Couture Cakes. Acest site si continutul prezentat in acest site, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, incarcat, postat, modificat, transmis sau distribuit fara permisiunea lui Grace  Couture Cakes, Folosirea neautorizata a acestui site si / sau a materialelor continute in acest site poate incalca legea copyrightului, a marcilor comerciale, legile privind proprietatea intelectuala sau alte legi. Dumneavoastra trebuie sa retineti orice note privind copyrightul si marcile comerciale, inclusiv orice alte note privind proprietatea, continute in materiale. Folosirea acestor materiale pe orice alt web site sau în orice alta retea computerizata este interzisa.

Cu exceptia situatiilor in care se precizeaza altfel, toate numele, logo-urile, marcile comerciale, marcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea lui Grace Couture Cakes si nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fara acordul nostru scris, exprimat anterior. 

Definitii:

„Marca Grace Couture Cakes”: inseamna marca „Grace – couture cakes” conform certificatului de inregistrare a marcii nr. 135740/20.02.2014, emis de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci.

„Cakeshop Grace Couture Cakes”: locul in care sunt vandute produsele Grace Couture Cakes, locatii fixe incluzand si spatii de comercializare de tip insula amplasate in centre comerciale.

„Produse Grace Couture Cakes”: inseamna torturi si prajituri couture, tarte, eclere, chouxs, produse de sezon, produse in laboratorul propriu.

Site-ul www.gracecc.ro este proprietatea Grace Couture Cakes si intreg continutul site-ului este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor.

Prin folosirea/utilizarea site-ului www.gracecc.ro , sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

Grace Couture Cakes isi rezerva dreptul de a modifica oricand termenii si conditiile, fara nicio notificare, ca atare va rugam sa verificati periodic schimbarile în acesti termeni. Faptul ca veti continua sa folositi site-ul dupa efectuarea modificarilor la acest Acord va însemna ca acceptati aceste modificari.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare.

Produsele din online shop sunt comercializate  in limita posibilitatilor de productie ale societatii noastre. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (ex: lipsa produsului din stoc, lipsa materiilor prima, imposibilitatea de productie din cauza supraaglomerarii in productie etc.)  In aceste cazuri, Grace Couture Cakes va anunta clientul despre problemele aparute in cel mai scurt timp posibil, iar plata efectuata va fi restituita integral in termen de maxim 5 zile lucratoare.

Termenul de valabilitate al produselor Grace Couture Cakes este de 48 ore cu pastrare la frigider.

Produsele Grace Couture Cakes sunt preparate respectand toate conditiile igienico – sanitare impuse de lege, in laborator autorizat.

Produsele Grace Couture Cakes pot contine ingrediente sau urme de ingrediente cu efect alergogen: gluten, oua si derivate, lapte si produse derivate, arahide si produse derivate, fructe cu coaja lemnoasa, crereale care contin grau si produse derivate. Datorita procesului de productie, nu putem exclude prezenta alergenilor in niciunul dintre produsele noastre.

Plasarea si acceptarea comenzii

Comenzile se plaseaza exclusiv prin intermediul online-shop. Puteti selecta doua modalitati de intrare in posesie a comenzii, fie prin livrare, fie prin ridicarea acesteia de la sediul nostru din Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, sector 2 Bucuresti.

Prin plasarea comenzii, clientul accepta automat prevederile acestor termeni si conditii.

Modalitati de plata

Plata se face exclusiv online cu cardul bancar, fie ca optati pentru optiunea de livrare, fie ca optati pentru a ridica de la adresa noastra comanda.  Platforma prin care se realizeaza plata este euplatesc.ro.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

In cazul optiunii de plata ” Online prin card bancar „ veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” dezvoltat de organizatiile de carduri Visa/MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!

Procesarea comenzii

Timpul minim de procesare al comenzii este de 72 de ore.

Livrarea si receptia produselor

Livrarile se realizeaza cu masini speciale de transport frigorific, care sunt autorizate de catre institutiile de control abilitate.

Livrarile se realizeaza in zilele de marti – duminica intre orele 10:00 – 17:00, in cadrul intervalului pe care dvs. il selectati la plasarea comenzii. Livratorul Grace Couture Cakes va face o singura incercare de livrare in cadrul intervalului orar selectat. In cazul in care nu sunteti gasit la adresa indicata sau nu raspundeti la 2 apeluri telefonice, livratorul va intoarce comanda la sediul Atelierului Grace Couture Cakes, pe care ulterior va invitam sa o ridicati personal din locatia noastra, in timpul orelor de program din ziua respectiva. In situatia de mai sus, contravaloarea transportului, daca exista, NU se va rambursa, suma acoperind deplasarea initiala a soferului.

Comanda dvs va fi pastrata la sediul nostru strict pe perioada de valabilitatea a produselor. In situatia in care nu va prezentati pentru a ridica produsele, comanda va fi anulata, iar contravaloarea acesteia NU va putea fi restituita.

In cazul in care ati selectat livrarea intr-un interval in care capacitatile noastre de transport sunt deja ocupate in totalitate, veti fi contactat de un operator Grace Couture Cakes, pentru reprogramarea intr-un alt interval orar, cel mai apropiat, in care exista disponibilitate.

Daca nu sunteti de acord cu reprogramarea, comanda va fi anulata, iar banii va vor fi returnati integral in cont in termen de 5 zile lucratoare.

In cazul zilelor/perioadelor cu un numar foarte mare de comenzi, precum si a celor in care conditiile de trafic sau meteo ingreuneaza procesul de livrare, Grace Couture Cakes isi rezerva dreptul de a prelungi termenele de livrare. Pentru astfel de intarzieri care nu tin de de vointa sau posibilitatile companiei, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere.

Ridicarea personala de la sediul Atelierului din Bd Dimitrie Pompeiu 5-7 a produselor comandate online este gratuita, indiferent de suma comenzii. Nu se percepe nicio taxa de procesare in acest caz. Preluarea se face doar in timpul orelor de program.

Va rugam sa verificati conformitatea comenzii la receptia acesteia. Reclamatiile ulterioare nu pot fi luate in considerare.

Returnarea produselor

Conform legislatiei europene in vigoare produsele alimentare achizitionate online sau in magazine NU pot fi returnate sau  inlocuite. Toate produsele prezentate pe site sunt personalizate si realizate la comanda, si nu vor putea fi returnate, indiferent de motivul invocat de client.  Plasarea comenzii este finala, iar suma nu va putea fi rambursata. Plasarea unei comenzi implica rezervarea datei in calendarul nostru, ceea ce blocheaza capacitatile de productie pentru alti clienti. Din acest motiv nici comenzile plasate pentru o data ulterioare nu pot fi anulate. Firma noastra poate fi de acord cu modificarea detaliilor comenzilor deja plasate (dar nu si a valorii totale a acestora) doar daca clientul solicita acest lucru cu cel putin 7 zile inainte de data selectata pentru livrare la plasarea comenzii.

Regulament general comenzi de torturi din categoria Nunta, Copii, Aniversare

 • Ingrediente cu potenţial alergen în produsele noastre: ouă, lapte şi produse lactate, fructe de pădure, căpşuni, gluten, nuci, alune, arahide. Datorită procesului de producţie nu pot fi excluse contaminările încrucişate, de aceea nu putem garanta lipsa alergenilor în niciunul dintre produsele noastre.
 • Elementele de decor de pe tort sunt realizate folosind materiale comestibile sau elemente necomestibile, de aceea NU recomandam consumul acestora. Figurinele din pasta de zahar pot de asemenea sa contina structuri si elemente de fixare necomestibile. Va rugam sa NU le oferiti spre consum copiilor! Ele pot fi pastrate ulterior evenimentului, la temperatura ambientala (nu la frigider). 
 • Structura finală a tortului se stabileşte în funcţie de cantitatea comandată, putând exista diferenţe de volum sau înăltime a nivelelor faţă de torturile prezentate în imagini. 
 • Imaginile sunt cu titlu de prezentare. Toate decorurile, figurinele si culorile  sunt realizate manual, de aceea pot interveni diferenţe de aspect între torturi, acestea neputând fi reproduse identic. De asemenea,  in cazul in care comanda se plaseaza folosind o imagine model aleasa de client, din surse externe, echipa noastra va face tot posibilul sa reproduca designul, insa rezultatul nu va putea fi un tort identic cu imaginea.  
 • Aranjamentele din flori naturale sau fructe se realizeaza in functie de disponibilitatea de sezon. Tipul de flori sau tipul de fructe poate fi diferit fata de imaginea prezentata pe site.
 • Fenomenul de condens al tortului, care poate surveni în condiţii de umiditate atmosferică ridicată, NU reprezintă un defect de realizare a tortului, el neputând fi prevenit în totalitate. 
 • Torturile pe bază de mousse pot fi decorate exclusiv in urma unui proces de freezing rapid. In situatia in care observati că tortul nu a ajuns incă la temperatura optimă de servire, vă recomandăm să il mentineti cateva minute la temperatura ambientală, inainte de a-l consuma. 

Livrare / preluare

 • Preluarea torturilor se face de la sediul Atelierului de comenzi din Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, sector 2, Bucureşti, în intervalul orar menţionat la plasarea comenzii.
 • Va rugam sa va asigurati ca sunteti in locatia indicata in intervalul ales pentru livrare si aveti acces la telefonul de contact. Livratorul va face o singura incercare de livrare in intervalul stabilit, iar in situatia in care nu sunteti la locatia indicata si nu puteti fi contactat, soferul va continua traseul pentru a efectua in continuare planul de livrari. In aceasta situatie tortul va fi intors la sediul Atelierului nostru, de unde va asteptam sa il preluati in  cadrul orelor de program din ziua respectiva. Taxa de transport nu va fi restituita, ea acoperind deplasarea initiala a livratorului nostru.
 • Torturile vor fi însoţite de Certificat de Conformitate, care prevede condiţiile optime de stocare a acestora. Grace Couture Cakes nu işi asumă răspunderea pentru felul în care sunt stocate dulciurile între momentul livrării acestora către Client / locaţia indicată de client şi momentul servirii lor. 

Regulament general comenzi pentru categoria Candybar

 • Ingrediente cu potenţial alergen în produsele noastre: ouă, lapte şi produse lactate, fructe de pădure, căpşuni, gluten, nuci, alune, arahide, migdale. Datorită procesului de producţie nu pot fi excluse contaminările incrucişate, de aceea nu putem garanta lipsa alergenilor în niciunul dintre produsele noastre.
 • Imaginile folosite sunt cu titlu de prezentare. Toate produsele sunt realizate manual, de aceea pot interveni mici diferenţe de aspect sau culoare.
 • Pentru toate candybar-urile Grace Couture Cakes se emite o Declaraţie de Conformitate a produselor, conform legislaţiei în  vigoare.
 • Set up-ul (mixul de suporturi de dulciuri şi decoraţiuni) este creat în ziua evenimentului de către echipa noastră, fiind luate în considerare diverse aspecte precum sortimentele de dulciuri, volumul acestora, tipul evenimentului, stilul locaţiei, cromatica preferată de client etc. Nu se poate realiza o simulare a candybarului înainte de eveniment.
 • Oferta nu include masă, faţă de masă şi alegerea preferenţială a obiectelor pe care urmează a fi montate dulciurile. 
 • Clientul se obligă să returneze toate obiectele de veselă şi decoraţiunile puse la dispoziţie de către echipa noastră. Acestea sunt proprietatea exclusivă a Grace Couture Cakes. Pentru folosirea acestora pe parcursul evenimentului clientului se va reţine o garanţie suplimentară faţă de costul candybarului. Taxa de garanţie se rambursează la recuperarea în bună stare a obiectelor, în săptămâna următoare evenimentului. Plata garanţiei se efectuează prin transfer bancar. În situaţia în care anumite obiecte lipsesc sau sunt deteriorate, se va reţine contravaloarea acestora.
 • Recuperea obiectelor de la locaţia evenimentului poate fi realizată doar în timpul orelor de program ale echipei noastre. În cazul evenimentelor ce nu au loc în Bucureşti  obiectele de veselă vor fi returnate de către client la sediul atelierului nostru în maxim 3 zile lucrătoare de la data evenimentului. Dacă se depăşeşte acest termen ne rezervăm dreptul de a reţine garanţia.
 • Clientul se va ocupa ca reprezentanţii locaţiei să fie informaţi de prezenţa echipei noastre, astfel încât la momentul sosirii să nu fie întâmpinate dificultăţi (loc de parcare, loc amenajat pt montaj candybar, spaţiu depozitare frigorific dacă este cazul etc). Zilele de weekend au un program de livrare foarte aglomerat şi echipa nu poate staţiona peste intervalul stabilit. 
 • Echipa Grace Couture Cakes se ocupă în mod exclusiv de amenajarea dulciurilor şi obiectelor proprii. În situaţia în care clientul doreşte completarea candybarului cu produse din alte surse, această sarcină nu va reveni personalului nostru.
 • Nu recomandăm montarea candybarului în exterior, expunerea produselor direct la soare, în dreptul ferestrelor sau in incaperi fara aer conditionat.În cazul evenimentelor desfăşurate în exterior sau în încaperi cu temperatura de peste 22 grade, recomandăm montarea dulciurilor cât mai aproape de ora de sosire a invitaţilor  precum şi invitarea acestora spre a consuma produsele la începutul evenimentului. Grace Couture Cakes nu îşi asumă răspunderea pentru deteriorarea produselor expuse la temperaturi ridicate.
 • Costul candybarului include transportul frigorific la locaţii (în Bucureşti), amenajarea dulciurilor precum şi dezasamblarea set up-ului după eveniment şi recuperarea obiectelor folosite.

Regulament general pentru categoria Monoportii

 • Ingrediente cu potenţial alergen în produsele noastre: ouă, lapte şi produse lactate, fructe de pădure, căpşuni, gluten, nuci, alune, arahide. Datorită procesului de producţie nu pot fi excluse contaminările încrucişate, de aceea nu putem garanta lipsa alergenilor în niciunul dintre produsele noastre.
 • Aranjamentele din flori naturale sau fructe se realizeaza in functie de disponibilitatea de sezon. Tipul de flori sau tipul de fructe poate fi diferit fata de imaginea prezentata pe site.
 • Comanda de monoportii nu include suport de prezentare pentru produse. In situatia in care doriti sa inchiriati un suport, va rugam sa anuntati echipa noastra prin mail pe office@gracecc.ro. Pentru inchiriere se va percepe o taxa de 150 lei, precum si o garantie de 500 lei, care va fi returnata clientului dupa eveniment, prin transfer bancar. Pentru a recupera garantia, clientul se obliga sa returneze suportul  nedeteriorat, la sediul Grace Couture Cakes din Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7, in termen de maxim 72 ore dupa eveniment.

Regulament general comenzi categoria marturii

Echipa Grace Couture Cakes livreaza marturiile la adresa din comanda, insa nu se ocupa cu  repartizarea lor la mese (aceasta cade in sarcina clientului).