Spiritul dulce al sărbătorilor de iarnă

[pb_lay_raw]

Ce înseamnă pentru tine Spiritul Sărbătorilor de iarnă?

Înseamnă să dăruiești, cu bucurie? Să îți exprimi gratitudinea pentru tot ce ți s-a întâmplat în cursul anului? Să petreci timp de calitate cu familia și toți cei dragi? Sau pur și simplu să redevii copil, minunându-te de magia Crăciunului?

Pentru echipa atelierului Grace Couture Cakes, răspunsul se regăsește în noua colecție în ediție limitată, Holiday Spirit, inspirată din valorile profunde ale Crăciunului: generozitate, recunoștință și grație.

Alege prăjiturile HOLIDAY SPIRIT pentru cinele de sărbătoare în familie, pentru petrecerile de Crăciun de la birou sau pentru cadouri surprinzătoare dăruite prietenilor dragi.

Pe lângă prăjiturile și torturile preferate din colecțiile Essentials, Signature Cakes, Eclair Affair and Tartes Bar, cu noi decoruri cu accente de alb, auriu și roșu, vei găsi în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes mixuri de turtă dulce delicioasă, în forme special, surprize dulci tocmai bune de pus sub brad, dar și cei mai buni cozonaci tradiționali, cu umplutură de cacao nucă și stafide.

[/pb_lay_raw]