Share the Easter Joy!

Iepurașul vine mai devreme la Grace Couture Cakes. Artizanii atelierului couture te invită să descoperi ediția limitată de dulciuri pentru masa de Paște la care îi adunăm pe toți cei dragi. Propunerile pentru noua colecție sunt turta dulce, eclerele personalizate, oul de ciocolată belgiană, torturi cu decor special, macarons, pralinele artizanale, eclere, cupcakes și, în premieră anul acesta, cozonacul tradițional.

Proaspăt scos din cuptor, pufos, cu umplutură perfectă de cacao, nucă și stafide, cozonacul realizat la cererea clienților este acum disponibil în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City și din Piața Dorobanți nr.5, alături de întreaga gamă realizată special pentru Sărbătorile Pascale.

Ou de ciocolată
Realizat artizanal, din ciocolată belgiană de cea mai bună calitate, oul de Paște Grace Couture Cakes este o invitație la a descoperi gustul intens al ciocolatei într-un decor inspirat de sărbătoarea primăverii.

Eclere personalizate
Spune Paște Fericit! în cel mai dulce mod. Eclerele din colecția Eclair Affair personalizate cu mesaje speciale pe ciocolată albă belgiană vor impresiona atât un prieten, dar și un coleg sau partener.

Cutii mix turtă dulce
O selecție de 4 figurine de turtă dulce în forme speciale și decor inspirat de sărbătorile Pascale, lucrat manual de artizanii Grace Couture Cakes, vor fi cadoul simplu, dar cu personalitate de care se vor bucura cei mici și cei mari, deopotrivă.

Cutii Cadou Grace Couture Cakes
Dulciurile Grace Couture Cakes în ediție limitată de Paște ascund arome spectaculoase selectate cu migală de către artizanii atelierului pentru a oferi un mix perfect pe care să-l dăruiești atât partenerilor de afaceri, cât și persoanelor apropiate. Ambalate în cutii elegante, pachetele surpriză sunt disponibile în trei variante: Easter Magic Box, Easter Bunny Box și Easter Gift Box. Descoperă-le în cele două Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City și din Piața Dorobanți nr.5, alături de întreaga gamă realizată special pentru Sărbătorile Pascale. Pentru comenzi corporate contactează echipa de consultanți a atelierului Grace Couture Cakes din Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7 sau prin e-mail la office@gracecc.ro.

Descoperă întreaga colecție de dulciuri în ediție limitată de Paște