#PARTENERCOUTURE – Silikomart Professional

[pb_lay_raw]

Cum poți lansa mereu produse, colecții, game noi, fără a compromite calitatea fără cusur? Lucrând cu cei mai buni furnizori din domeniu este răspunsul Grace Couture Cakes, care a ales produsele Silikomart Professional încă din 2014, devenind primul atelier de cofetărie din România care folosește produsele brandului italienesc. Am stat de vorbă cu Bogdan Botau, fondatorul Azaria Food, reprezentanța Silikomart Professional în România, despre ce înseamnă calitate în acest domeniu, noutăți, precum și despre motivația din spatele alegerii Grace Couture Cakes ca ambasador al brandului, începând cu anul 2016.

Silikomart este recunoscut ca alegerea cofetarilor de top din întreaga lume. Ce diferențiază produsele Silikomart?

”Made in Italy” înseamnă în primul rând stil, fashion. Silikomart reprezintă, înainte de calitatea materialelor folosite, design și inovație.

Produsele Silikomart se diferențiază prin:

  • Calitatea sililconului – utilizarea LSR (silicon lichid)
  • Conformitate FDA
  • Lipsa mirosurilor la coacere
  • Toate produsele trec printr-un tratament termic de 6-7 ore pentru a elimina orice substanță nocivă volatilă
  • O gamă largă de produse
  • Design atrăgător
  • Produsele Silikomart nu elimină fum la coacere
  • Își mențin proprietățile în mediu la 3.000 de coaceri

Care sunt noutățile anului 2017 în acest domeniu? Care sunt trendurile la nivel internațional?

Trendul la nivel internațional: forme rotunjite și curbate, atât la torturi cât și la monoporții.

În anul 2016 ați ales Grace Couture Cakes ca ambasador pentru produsele Silikomart Professional în România. Care au fost criteriile pentru această alegere și ce presupune acest rol?

Se spune că, în ciuda faptului că suntem oameni moderni, ne facem alegerile în primul rând pe bază emoțională. Ei bine, așa a fost și în acest caz. Totul a pornit de la o cafea, o “tacla” cu oamenii pasionați din echipa Grace Couture Cakes. Pentru mine, senzația că avem multe în comun a fost imediată: focusul pe calitatea ingredientelor, grija (maniacală) pentru fiecare detaliu, dorința de a inova, determinarea de a contribui semnificativ la evoluția cofetăriei din România. Am avut senzația că și oamenii din fața mea au convingerea pe care eu o respir zilnic de vreo șapte ani încoace, că există mulți, din ce în ce mai multe persoane în țara asta, care vor să le oferim în primul rând bun și frumos, nu neapărat mult și ieftin. Mi se părea că vorbesc cu prieteni din studenție pe care nu i-am văzut de mult și cu care abia aștept să pornesc lucruri noi. Acestea au fost criteriile pentru care am ales Grace Couture Cakes și aceasta este misiunea noastră comună.

[/pb_lay_raw]