#PartenerCouture–Lilou’s, organizatorul petrecerilor creative pentru copii cu decoruri tematice, pline de culoare

[pb_lay_raw]

Lilou’s Parties & Shop este un boutique full service de petreceri și evenimente pentru copii, organizând unele dintre cele mai frumoase și stilate evenimente. Fie că e vorba de petreceri aniversare, petreceri în aer liber sau de botez, Lilou’s transformă momentele speciale în momente memorabile. Află de la Cristina Manea, Owner & Party Planner, care este secretul evenimentelor concepute, planificate și realizate cu dragoste, creativitate și implicare, de la primul până la ultimul detaliu.

1. Când s-a lansat Lilou’s? Care este povestea Lilou’s Parties and Shop?

Business-ul Lilou’s Parties and Shop s-a lansat în noiembrie 2014, iar ideea a apărut încă din 2011, când am organizat petrecerea de botez a fetiței noastre, Irina. Atunci mi-am dat seama că îmi place să pun cap la cap idei și detalii, să construiesc un concept care să se materializeze într-o petrecere cu stil și bun gust. Apoi, odată cu aniversările Irinei, această pasiune a crescut, iar toți cei din jur m-au încurajat să fac ceva în acest sens. Așa a luat naștere acest proiect care acum are în portofoliu peste 30 de petreceri și clienți fericiți.

2. Care sunt serviciile pe care le oferiți?

Suntem un boutique full service de petreceri și evenimente pentru copii. Organizăm cu drag petreceri tematice, aniversări, smash the cake, baby showers, dar și petreceri de botez. Avem grijă de toate aspectele și etapele, astfel încât părinții foarte ocupați să se poată bucura de momentele speciale și unice din viața copiilor lor. Pornind de la alegerea temei, locației, cromaticii, construim conceptul creativ care include designul candy bar-ului, al tortului și dulciurilor, decorațiunilor și grafica, apoi trecem la implementarea conceptului, coordonarea și organizarea întregului eveniment. De asemenea, colaborăm cu furnizori de top pe partea de entertainment, floristică, dulciuri, servicii foto și video, catering etc.

3. De ce ar trebui părinții să aleagă o companie specializată în organizarea de petreceri? Care sunt beneficiile?

Mulți părinți care au apelat la serviciile noastre, ne-au mărturisit că aveau foarte multe idei pentru organizarea petrecerii copilului lor, însă nu aveau timpul și resursele necesare pentru a finaliza acest proces. Mai mult, aceștia afirmă că planificarea și organizarea efectivă a petrecerii este o sursă de stres. Astfel, principalul beneficiu pe care noi îl oferim este faptul că parinții se pot bucura de momentele speciale fără a avea nicio grijă.

4. Cum alegeți tema petrecerilor? Există teme ”la modă”, mai des întâlnite? Care sunt acelea?

De cele mai multe ori este o decizie comună, pe care o luăm împreună cu părinții și de ce nu, cchiar cu împreună cu cei mici. Pornim de la un personaj preferat, o jucărie, personalitatea sau pasiunile și preocupările sărbătoritului. Bineînțeles, există și trenduri. Acestea sunt setate, în general, de filmele și personajele de desene animate.
Preferate rămân temele de inspirație Disney: Minnie și Mickey, prințesele Disney, Frozen sau cele în care se regăsesc animăluțe, avioane, mașini sau jocuri.

5. Care sunt elementele cele mai importante, care transformă o petrecere într-o petrecere reușită?

Originalitatea, atenția deosebită la detalii și calitatea fac ca o petrecere să rămână memorabilă.

6. Care au fost cele mai mari provocări pe care le-ați întâlnit în organizarea petrecerilor Lilou’s?

Fiecare petrecere are provocările ei, dar cea mai mare este cea legată de timp. Am avut o situație în care am organizat o petrecere în 2-3 zile. Totul a ieșit conform așteptărilor, dar a fost o excepție pe care ne dorim să nu o repetăm. Depindem și de furnizorii cu care colaborăm, iar recomandarea noastră pentru clienți este să ne contacteze din timp, cu 1-2 săptămâni pentru o petrecere aniversară și cu o lună pentru o petrecere de botez.

7. De ce ați ales Grace Couture Cakes ca furnizor pentru petrecerile Lilou’s? Ce apreciați la produsele Grace Couture Cakes? Care este feedback-ul părinților și copiilor?

Înainte să descoperim Grace Couture Cakes, am fost într-un amplu research de testare a diverșilor furnizori din acest domeniu. De Grace Couture Cakes ne-am îndrăgostit în primul rând vizual, apoi am descoperit o echipă caldă și profesionistă, produse premium, cu ingrediente de cea mai bună calitate, design desăvârșit și servicii impecabile. Pe lângă toate acestea, gustul este cel care ne-a cucerit definitiv și nu o spunem doar noi, ci și toți invitații petrecerilor pe care le organizăm.

8. Care sunt produsele voastre preferate din portofoliul Grace Couture Cakes? Care sunt produsele cele mai apreciate de copii?

Putem spune că ne plac toate, dar dacă ar fi să facem o ierarhie, pe primul loc sunt torturile și, în special, compozițiile Italian Dream și Orchidea Nera, cupcakes și nu în ultimul rând, noua colecție de tarte și eclere.
Pentru copii, cea mai mare atracție o reprezintă acadelele, cakepops și cupcakes personalizate.

9. Exemple de feedback-uri/testimoniale (de la copii/parinti) pentru petrecerile Lilou’s.

“LPS i-a oferit fetiței mele cea mai specială aniversare! Mulțumim pentru serviciile impecabile” – Manuela
”Thank you LPS once again for organizing such a fabulous little mermaid party!” –
Giulia
“Iți mulțumesc! A fost foarte bine! A ieșit o petrecere superbă! Cu siguranță vom colabora de acum înainte pentru fiecare petrecere a fetiței mele” –
Mariana
“Mulțumim mult pentru petrecere! A fost de vis! Mai mult decât îmi imaginam” –
Camelia

[/pb_lay_raw]