Nunta 2019

EARLY BOOKING

Programați o întâlnire de consultanță și degustare în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2019, alegeți tortul și candy bar-ul pentru nunta perfectă și beneficiați de un discount de 10% din valoarea comenzii. În plus, participați automat la tombola prin care puteți câștiga tortul de nuntă ales!

La promoție participă toate comenzile de tort de nuntă și comenzile de tort și candy bar pentru nuntă, confirmate prin plata avansului de 30%, în perioada 15 ianuarie – 28 februarie 2019.

Cuplurile care confirmă comanda pentru nuntă în această perioadă participă automat la tragerea la sorți de pe 1 martie 2019. Cuplului câștigător, desemnat prin tragere la sorți pe data de 1 martie 2019, Grace Couture Cakes îi oferă gratuit tortul de nuntă comandat.

*Produsele din portofoliul Grace Couture Cakes pentru evenimentele speciale se lucrează doar la comandă și pot fi comandate prin email. Consultanții Grace Couture Cakes vă vor ajuta să alegeți compoziția perfectă și decorul personalizat. Mai multe detalii despre plasarea comenzii puteți găsi aici.