Joy in a box

[pb_lay_raw]

„Ce cadou îi oferi cuiva care are totul?” și ”Care este secretul cadoului perfect?” sunt două dintre întrebările pe care le auzim cel mai des în perioada sărbătorilor de iarnă. Din experiența noastră, bucuria cu care dăruiești este ingredientul ce nu trebuie să lipsească.

Dăruiești cu bucurie atunci când cadoul ales este ceva ce tu iubești, și îți face plăcere să împărtășești cu ceilalți, dar și atunci când în darul tău se oglindesc dorințele celui căruia îi este destinat.

Propunerile noastre dulci te așteaptă zilnic în Cake Shop-ul Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City (parter, zona Fântânii) sau prin comandă la office@gracecc.ro, atât pentru a fi dăruite, cât și pentru un candy bar festiv.

1 – Cutia cadou Grace Couture Cakes este darul ideal, atât pentru partenerii de afaceri, cât și pentru persoanele apropiate. Ambalat într-o cutie elegantă, pachetul surpriză include o cutie de 9 macarons, o cutie de praline artizanale, două tablete de ciocolată artizanală cu fructe liofilizate, turtă dulce cu decor special de sărbători, o sticlă de vin roșu sau vin spumant, precum și o selecție de fructe confiate învelite în ciocolată.

2 – Eclere personalizate – o cutie de eclere din colecția Eclair Affair personalizate cu decor de sărbători, fotografii, mesaje speciale sau logo vor avea cu siguranta un efect ”WOW”.

3 – Cupcakes festive – o cutie cu 4 cupcakes delicioase, fie cu decor de Crăciun sau unul care te face să visezi la un adevărat Winter Wonderland, este un dar ce aduce zâmbete celor mici și celor mari, deopotrivă.

4 – Aroma de turtă dulce ne transpune instant în atmosfera Crăciunului. Ediția limitată de sărbători Grace Couture Cakes, în forme speciale și cu un decor de poveste este un cadou simplu, dar cu personalitate.

5 – O cutie de praline artizanale Grace Couture Cakes. Nou lansate, cele opt sortimente de praline cu șampanie, scortișoară, portocală și lavandă, caramel, zmeură și căpșuni, fistic, cardamom și lichior de cafea, precum și alune de pădure, sunt o invitație la a redescoperi gustul intens al ciocolatei, într-o adevărată călătorie aromatică.

6 – Tortul Signature preferat este întodeauna o alegere sigură. Este desertul perfect, pe care îl poți comanda acum cu un decor festiv, pentru a-l dărui sau a-l împărți cu cei dragi la o cina de sărbătoare.

[/pb_lay_raw]