Grace Couture Cakes lansează ediția 2017 a colecției Signature Cakes

[pb_lay_raw]

Celor 10 torturi preferate din colecția Signature Cakes, prezentate acum în forme noi, cu decoruri ce lansează în România tendințele internaționale din haute patisserie, li se adaugă două compoziții speciale.

Signature Cakes este o gamă de torturi premium lansată de Grace Couture Cakes. Preferințele clienților sunt cele care setează cele 10 torturi care rămân în ediția anului următor, iar echipa de creație a atelierului propune două noi compoziții care întregesc colecția. În plus, decorul întregii colecții este reînnoit, ținând pasul cu ceea ce se întâmplă în cofetăriile de top din țări cu tradiție.

”Gustăm întâi cu privirea, și de aceea acordăm o atenție specială aspectului fiecărui model de tort în parte, care te cucerește. Pe lângă gustul cu totul special, design-ul elegant, dar spectaculos este cel care diferențiază produsele Grace Couture Cakes.” Alina Sudriu, fondator Grace Couture Cakes.

Signature Cakes 2017 aduce forme noi pentru fiecare dintre cele 12 torturi, precum și glazuri și decoruri inovative. În premieră, French Kiss și Orchidea Nera, torturile best seller din portofoliul Grace Couture Cakes, vin cu o glazură de ciocolată cu o textură pudrată.

Mango Breeze este propunerea exotică a colecției Signature Cakes 2017. Cu un blat alb de cocos, mousse de mango și fructul pasiunii, mousse de ciocolată albă și un strat crocant de migdale, te transpune instant în atmosfera de vacanță pe o plajă tropicală. Cea de-a doua surpriză, pentru iubitorii prăjiturilor cu arome bogate, este tortul Gianduja Noissete, un adevărat răsfăț cu blat cu alune de pădure, mousse gianduja și un strat crocant cu alune și migdale.

”Eclerul și tarta cu gianduja, lansate de atelierul couture de cofetărie în primăvara acestui an au urcat cu rapiditate în topul preferințelor clienților Grace Couture Cakes, astfel încât crearea unui tort care să reinterpreteze gustul alunelor de pădure a fost un pas firesc.” Alina Sudriu, Grace Couture Cakes.

O selecție de torturi Signature Collection este disponibilă zilnic în cake shopul Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City (parter, zona Fântânii).

Torturi personalizate
Toate torturile din colecția Signature pot fi comandate pentru evenimente sau cadouri speciale, cu un decor personalizat, doar la atelierul Grace Couture Cakes (office@gracecc.ro).

Produse speciale pentru Crăciun
Torturile din colecția Signature, precum și alte produse din portofoliul Grace Couture Cakes pot fi comandate cu decor special de Crăciun, atât pentru evenimente cât și pentru cadouri creative. În plus, o selecție de produse din ediția specială de Sărbători (inclusiv eclerele personalizate introduse în premieră în România de Grace Couture Cakes) va fi disponibilă zilnic în Cake Shop.

Vezi colecția Signature Cakes
[/pb_lay_raw]