Franciza

Primul concept de torturi și prăjituri couture din România. Acum și în franciză.

Dacă iubești prăjiturile și torturile Grace Couture Cakes, ai spirit antreprenorial, să faci parte dintr-o poveste de succes, cu o rețetă de business specială, poți să aduci acum Cake Shop-ul Grace Couture Cakes în orașul tău. 

„Dorim să ne extindem, alături de partenerii potriviți, în marile centre urbane, orașe cu potențial pe termen mediu de minim 2 locații Grace Couture Cakes. Vizăm atât locații stradale, cât și în cadrul centrelor comerciale de top.”

Lansat în anul 2012 în București, Grace Couture Cakes a fost primul atelier de cofetărie din România care a introdus colecții de prăjituri și torturi, dezvoltate pornind de la tendințele internaționae în domeniu, fiind un jucător important pe segmentul cofetăriei premium.  

În anul 2016, brandul a făcut primul pas pe piața de retail, prin deschiderea primului Cake Shop, la parterul Băneasa Shopping City, urmat în 2018 de lansarea celui de-al doilea punct de retail în București, de data aceasta stradal, în Piața Dorobanți. La sfârșitul lunii februarie 2019 Grace Couture Cakes a deschis cel de-al treilea Cake Shop din București, la parterul centrului comercial Promenada Mall.

Rețetele Grace Couture Cakes sunt dezvoltate într-un proces complex, ce durează luni de zile, pentru a ajunge la forma dorită, atât în ceea ce privește gustul, cât și designul final al produsului. În dezvoltarea produselor sunt folosite tehnici artizanale și tehnologie de top în domeniul cofetăriei. Atelierul folosește ingrediente 100% naturale, de cea mai bună calitate.