Dulciurile tale preferate în centrul orașului

[pb_lay_raw]

De acum și mai mult Grace Couture Cakes în București! Cel de-al doilea Cake Shop Grace Couture Cakes s-a deschis în Piața Dorobanți nr 5 și te așteaptă cu o selecție de prăjituri speciale care îți vor face zilele și mai dulci.

Macarons cu zmeură și cocos, fructe de pădure sau mojito, prăjituri Essentials cu mousse fistic sau mango cu fructul pasiunii, tarte din colecția Tartes Bar cu strat crocant Feuilletine cu praline, cremă de ciocolată neagră belgiană și decor cu foiță de aur, eclere preferate din gama Éclair Affair, deserturi la pahar sau torturi Signature sunt pretextul ideal pentru a-ți satisface rapid pofta de ceva dulce.

În noul Cake Shop Grace Couture din Piața Dorobanți găsești în fiecare zi cele mai bune dulciuri, mereu proaspete, cu arome și decoruri de care te vei îndrăgosti.

Torturile și prăjiturile din Cake Shop-ul Grace Couture Cakes compun mixul perfect pentru evenimente speciale, pot deveni un cadou plin de savoare, oferit celor dragi sau se pot transforma în momentul tău de răsfăț dulce. Iar dacă ești în drum spre birou, poți alege de aici desertul perfect pentru pauza de prânz alături de colegi.

Produsele tale preferate te așteaptă acum de luni până duminică, în cele două Cake Shop-uri Grace Couture Cakes din Bucureșt: Piața Dorobanți nr. 5 și la Parterul Mall-ului Băneasa Shopping City.

Pentru comenzile de torturi de dimensiuni mai mari sau personalizate, precum și pentru candy bar bars pentru evenimente, echipa Grace Couture Cakes vă stă la dispoziție, pe adresa office@gracecc.ro și la telefon 0737.696.233. Întâlnirile de consultanță și degustare vor avea loc în continuare în showroom-ul Grace Couture Cakes din Bd. Dimitrie Pompeiu 5-7 (doar cu programare).

[/pb_lay_raw]