Despre noi

Lansat în 2012, în București, Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture din România, creând cele mai rafinate prăjituri și torturi pentru momente de răsfăț sau evenimentele speciale.

Recunoscut ca cel mai bun furnizor de dulciuri pentru evenimente, atelierul produce torturi și prăjituri pentru nuntă, botez sau alte evenimente private și corporate, oferind și servicii de amenajare candybar. Toate acestea, într-un pachet de consultanță personalizată oferită de echipa atelierului.

Semnătura Grace Couture Cakes

Prăjiturile Grace Couture Cakes sunt rețete originale, create de maeștri cofetari de top din ingrediente naturale, premium, de la furnizori cu tradiție. Vei regăsi în colecțiile atelierului reinterpretări moderne ale unor rețete clasice, combinații inedite de arome, gusturi și texturi, și un decor elegant, modern, impecabil.

Poți găsi acum produsele din portofoliul Grace Couture Cakes, mereu proaspete, și în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din București: Piața Dorobanți nr. 5, Băneasa Shopping City și Promenada Mall.

Descoperă prăjiturile preferate sau bucură-te de aromele de care te-ai îndrăgostit din gamele originale create de echipa Grace Couture Cakes: torturile spectaculoase din Signature Collection, prăjiturile Essential Cakes, tartele din colecția Tartes Bar, eclerele din colecția Éclair Affair și noile Craquelin Choux, alături de macarons, praline artizanale și alte dulciuri și prăjituri în ediții speciale dedicate sărbătorilor: Crăciun, Revelion, Valentine’s Day, Dragobete, 1 și 8 martie, Paște, Halloween.

poza 3 - in loc de prajitura rosie