Descoperă echipa din spatele dulciurilor Grace Couture Cakes

[pb_lay_raw]

Doar o privire în atelier și înțelegi întreaga poveste a dulciurilor Grace Couture Cakes. O echipă de profesioniști care lucrează cu precizia și pasiunea unor artizani, produse create de la zero din cele mai proaspete ingrediente naturale, o căutare continuă pentru perfecțiunea gustului și a texturii.

Grace Couture Cakes este mai mult decât un furnizor de dulciuri – este un partener care transformă visele în realitate, dând formă celor mai rafinate dulciuri pentru a celebra momentele speciale și poveștile de iubire din viața fiecăruia dintre noi.

Din echipa Grace Couture Cakes fac parte 39 de oameni extraordinari, unii dintre cei mai buni din domeniu. Cofetari cu experiență, artiști plastici și consultanți în vânzări care se asigură că livrează bucurie cu fiecare produs creat.

Respectând principiile aflate la baza conceptului de haute couture, produsele Grace Couture Cakes sunt:

  • lucrate de o echipă de maeştri cofetari de top, cu ingrediente de cea mai bună calitate, de la furnizori cu tradiţie
  • finisate cu migală folosind tehnici artizanale, devenind adevărate opere de artă
  • create din ingrediente naturale de cea mai bună calitate cu un design exclusiv devenind astfel cadouri creative sau element de bază în conceptul oricărui eveniment special

Cine decorează torturile?

Decoratorii sunt artiști plastici – oameni cu imaginație și mâini de aur. Nu au pregătire de cofetar și nici nu trebuie să aibă. Ei primesc de la cofetar tortul gata îmbrăcat în marțipan, frișcă, glazură, pe care lucrează fără a interveni în compoziția tortului.

Cine vine cu ideile pentru creațiile de prăjituri și torturi?
Echipa de creație, care lucrează în permanență la ”what’s next” în portofoliul Grace Couture Cakes, indiferent că este vorba de lansarea unor game noi de prăjturi, cum au fost de exemplu Éclair Affair și Tartes Bar, lansarea tendințelor în materie de design de torturi de nuntă sau o nouă ediție a colecției Signature Cakes.

Orice comandă începe cu o discuţie sau o întâlnire preliminară, în care se trasează liniile conţinutului, stilului şi decoraţiunilor dorite, care vor completa povestea evenimentului.

La întâlnirea de consultanţă vei putea degusta diferite tipuri de dulciuri din portofoliul Grace Couture Cakes pentru a stabili care sunt texturile şi aromele preferate şi vei beneficia de sfaturile specialiştilor, care se vor asigura că produsele finale sunt în armonie perfectă cu dorinţele tale.

[/pb_lay_raw]