DELICII COLORATE PENTRU MASA DE PAȘTE

[pb_lay_raw]

Masa de Paște la care îi adunăm pe toți cei dragi fără dulciuri? Nu se poate negocia. Turta dulce în formă de ou sau iepuraș, eclere personalizate, torturi spectaculoase și cupcakes delicioase cu decor special de Paște, checul tradițional reinventat sunt cadoul dulce pe care cu siguranță îți vei dori să-l oferi sau să-l primești.

Cu ocazia sărbătorilor Pascale, specialiștii Grace Grace Couture Cakes te ajută să le oferi celor dragi momente de bucurie, cu o selecție de dulciuri tematice. Tot ce trebuie să faci este să le alegi!

CUTIA CU TURTĂ DULCE
O selecţie de 5 figurine din turtă dulce, cu un decor colorat lucrat manual, sunt o alternativă a oului tradițional de ciocolată. Ediția limitată de sărbători Grace Couture Cakes vor fi cadoul ideal de la Iepuraș.

EASTER DRIP CAKE ȘI MINI DRIP CAKE
Tortul Drip Cake în ediție specială de Paște sau varianta mini a acestuia, cu compoziții din Colecția Signature, pot fi nu doar o surpriză frumoasă, ci și o experiență specială, fie că este vorba despre cadoul de Paște sau de masa la care i-ai strâns pe toți cei dragi.

ECLERE PERSONALIZATE
O cutie de 5 eclere din colecția Éclair Affair personalizate cu mesaje speciale, fotografii sau logo pe ciocolată albă belgiană vor impresiona atât un prieten, dar și un coleg sau partener.

MACARONS
O cutie de 16 macarons Grace Couture Cakes. Nou lansate, cele 12 arome de mango, gianduja, cocos și zmeură, fistic, vișine, mojito, fructe de pădure, ciocolată și banană sau zmeură, sunt un cadou elegant pe care îl poți oferi oricând în această perioadă.

CUPCAKE FESTIV
O cutie cu 4 cupcakes delicioase va face pe oricine, mici și mari deopotrivă, să viseze la un adevărat Easter Land.

CHECUL REINTERPRETAT
Artizanii Grace Couture Cakes și-au dat frâu liber imaginației și au reinterpretat checul tradițional cu nucă și cacao. Checul Grace Couture Cakes este o prăjitură individuală, într-o formă inedită, cu un decor elegant și are în compoziție mousse gianduja.

EDIȚIE LIMITATĂ CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR PASCALE
Dulciurile Grace Couture Cakes în ediție de Paște sunt disponibile în Cake Shop-ul Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City. Pentru comenzi corporate: office@gracecc.ro

[/pb_lay_raw]