Cariere

Suntem permanent în căutare de oameni talentați și pasionați care să se alăture echipei Grace Couture Cakes: cofetari, ajutoare de cofetar, consultanți de vânzări, șoferi. Încurajăm și apreciem creativitatea, pasiunea, talentul și spiritul de echipă, oferind un mediu de lucru dinamic, creativ, inovator. 

Grace Couture Cakes este primul atelier de cofetărie couture din România și leader pe segmentul dulciurilor pentru evenimente speciale, oferind produse și servicii premium.

Valorile noastre sunt:

Calitate: Produsele Grace Couture Cakes sunt lucrate doar la comandă, din ingrediente proaspete, naturale, de cea mai bună calitate. 

Inovația: Dezvoltăm constant game noi de produse, cu rețete inovatoare și design creativ, lansând tendințele în materie de dulciuri couture în România. 

Atenția la detalii:  Punem preț pe atenția la detalii, de la rețele speciale pe care le dezvoltăm, la ingrediente și procese de fabricație, precum și în serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Dacă te regăsești în valorile noastre și îți dorești să faci parte din echipa noastră, folosește formularul de recrutare sau trimite-ne CV-ul și o scrisoare de intenție la adresa office@gracecc.ro, menționând pentru ce poziție îți dorești să aplici.