Are you ready for a new chapter? It’s time to experience the new Éclair Affair

[pb_lay_raw]

Atelierul de cofetărie Grace Couture Cakes lansează o nouă colecție Éclair Affair care completează portofoliul dulciurilor pentru evenimente speciale și clipe de răsfăț dulce alături de cei dragi.

Noua colecție Éclair Affair este construită în jurul unor ingrediente speciale, precum crema de lămâie și bezea lime, cremă de vanilie și nuci pecan caramelizate, cremă de fistic, de cocos sau de caramel sărat, Gianduja sau ciocolată belgiană.

Astfel, eclerele Meringue au Citron, Pistache Saveur, Vanilla Pecan, Coconut Dream, Raspberry Blush, Mango Wish, Strawberry Crunch, Coffee Cream, Orangette au Chocolat, Salty Caramel, Caramel Cream, Hazel Gianduja și Chocolate Mood promit o adevărată călătorie a simțurilor, devenind astfel alegerea perfectă pentru o aventură în 13 capitole delicioase.

Le găsești zilnic în Cake Shop-urile Grace Couture Cakes din Băneasa Shopping City și din Piața Dorobanți nr.5 sau pot fi introduse în candy bar sau mixuri de prăjituri pentru nuntă, botez, petreceri corporate sau alt eveniment special. Poți plasa comanda pentru evenimentul tău prin email la office@gracecc.ro.

Fiecare colecție dezvoltată în atelierul Grace Couture Cakes prinde viață după un proces complex, care durează câteva luni de zile: cercetare, selectare furnizori, testare rețete și, abia atunci când produsul este impecabil, decorul ideal prinde contur. „Suntem cei mai duri critici ai noștri, și încercăm să fim cu fiecare nouă colecție mai buni, convinși că perfecțiunea stă în detalii”, Alina Sudriu, Grace Couture Cakes. Fie că este vorba de „coaja” perfectă de éclair, de consistența ideală a cremei sau strălucirea de oglindă a ganache-ului, Grace Couture Cakes a dus fiecare etapă a procesului de producție la rang de artă.

Descoperă întreaga colecție și află care este preferatul tău.

[/pb_lay_raw]